ESPERO Flexio - műszaki ismertető

 

Design és kezelés

A Flexio harmonikafal rendszere egymáshoz rögzített, függesztett panelekből áll, zárt állapotában egy sík falat eredményez. A harmónikafalak az alsó vezetősínre terhelnek, a felső sín csak megvezetésre szolgál. Ebben az esetbenn egy keskeny formatervezett alumínium sín kerül beépítésre a padlóba, mely megvezeti paneleket.
Egyéb forgalmazott termékeink: tolófalak, mobilfalak, átszerelhető üvegfalak, beltéri üvegfalak
Két kivitelben kapható, központos (centrikus) felfüggesztés és külponots (excentrikus) felfüggesztésű. (bővebben: letöltési oldal - műszaki segédletekben)
A harmonikafal panelek a zárást követően teljesen sík falat képeznek. A panelek alumínium keretből, magas minőségű bútorlapból és a lapok közt hangszigetelő anyagból állnak.
A hangszigetelést alsó-felső gumitömítések biztosítják. Az Espero Flexio harmónikafalak hanggátlása laboratóriumi vizsgálat alapján Rw 38 dB-től Rw 49 dB-ig terjed.

Valamennyi Flexio harmónikafal típusnál az utolsó elem egy ajtós elem, amely az átjárást, valamint a fal gyors és könnyű zárását biztosítja.

Standard panel méretek
Vastagság: 85 mm
Szélesség: 450-900 mm
Magasság: maximum 3.100 mm

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 

Fal hossz
Egszárnyú kivitel esetén maximális hossz: 7.500mm, kétoldali parkoltatás esetén 15.000 mm (középen történő zárást feltételezve).

Hanggátlási értékek Rw (laboratóriumi érték)
38 dB, 40 dB, 44 dB, 46 dB, 49 dB

Felületek: 
Melamine, CPL, HPL, Furnér belső térben használtos felületek tovább színválasztóra

Súly:
25 -45 kg/m2

Keret konstrukció
Önhordó alumínium szerkezet, belül zártszelvény merevítés, kívül nagy teherbírású alumínium profilok. Panelek az alumínium kereten belül helyezkednek el

Élek kialakítása
Látható függőleges alumínium élek melyek igény szerinti színre festhetők.

 

Ha mobil falat keres, az Espero Flexio a legjobb megoldás!

A harmonikaajtók nagy testvére, a harmonikafal nagy teret hódít mostanában könnyű kezelhetőségével és praktikusságával.

Az Espero Flexio egy lapos, összecsukható fal, amely az egyes szendvicspanelek működése által mozgatható. Az elemek csuklósan kapcsolódnak egymáshoz, ami által teljesen összecsukhatóvá válik a komplett falszerkezet.

A panel konstrukció tartalmaz egy alumínium vázat, amelyben jó minőségű forgácslemez helyezkedik el. A harmonikafal belsőleg kiegészül nagy teljesítményű hangelnyelő anyagokkal, amelyek biztosítják a kiváló szigetelést.

Egyedi igényekre szabottan rendelheti meg az egyedülálló Espero Flexio harmonikafalat. Számos szín és kivitel áll rendelkezésére, hogy az irodában, a tárgyalóteremben vagy akár az otthonában is bármikor eltávolíthassa a falakat. Az Espero Flexio egyediségének köszönhetően igazi kreatív szabadságot ad az enteriőr kialakításában, ráadásul esztétikus megjelenése nem csak eltakar, hanem dekorál is egyben.

Ha egyszerűen mozgatható falra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!Egyéb forgalmazott termékeink: tolófalak, mobilfalak, átszerelhető üvegfalak, beltéri üvegfalak

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon:+36209165846
E-mail:tasnadi@tasnadikft.hu
Elérhetõségek