Mozgatható válaszfalrendszerre van szüksége? Tekintse meg kínálatunkat!

                                            HATÁRTALAN RUGALMASSÁG

 

   

Espero Sonico elemes, mozgatható tolófalak

Sonico 85

Sonico 100

Sonico 110

Sonico 110 FR30

Sonico 120

 

Espero Visio mozgatható üvegfalak

Visio

 

 

 

 

 

 Espero Flexio hangszigetelt harmonikafalak

Flexio

 

 

 

 

 

     
   

Espero UNO/Duplo harmonikafalak

Uno

Duplo

 

Espero Visio 85 hangszigetelt, mozgatható üvegfalak

Visio 85

  Espero mobilfalak - egyedi specifikációk, további lehetőségek
   

 

Függőleges mozgatású elektromos falrendszer

Skyfold

 

Irodai válaszfalak

Minőségi válaszfalakra van szüksége irodájában? Korszerűsíteni szeretné irodáját, de nem tudja, hol keressen igazán modern megoldásokat? Nálunk jó helyen jár: a Tasnádi Kft. üvegfalakkal, tolófalakkal és válaszfalakkal várja kedves ügyfeleit!

Termékeink a legmodernebb technológiával és kifogástalan minőségű alapanyagok felhasználásával készültek. Üvegfalaink egy, illetve kétrétegű kivitelben is megvásárolhatóak, speciális akusztikus megoldással készülnek, melynek köszönhetően professzionális hangfelfogó tulajdonsággal rendelkeznek. Megbeszélés közben zavarják a folyosóról beszűrődő zajok? Nem tud a munkájára koncentrálni a kint zajló nyüzsgéstől? Szereltessen be magas hanggátlású mobilfalat és látni fogja az azonnali eredményét munkája hatékonyságán.

Acélszerkezetű tolófalak vagy harmonikafalak segítségével új dimenziót nyithat az irodai életben: nincs többé ajtócsapkodás, a tolófalak segítségével könnyen, gyorsan és zajtalanul közlekedhet az iroda helyiségei között.

Éljen a lehetőséggel és rendelje meg most az iroda új válaszfalait!

 

Rendezkedjen kedve szerint: a mobil falban rejlő lehetőségek

Ön is folyamatos helyhiánnyal küzd? Szeretné otthonát komfortosabbá tenni?

Akkor van az Ön számára egy remek ajánlatunk! Próbálja ki a mobil falakat és változtassa kedve szerint otthona elrendezését!

A mobil falak legnagyobb előnye, hogy az igényeknek megfelelően alkalmazhatjuk őket. Funkcionálhatnak ajtóként, ebben az esetben nincs több ajtócsapkodás, mindenki könnyedén képes kezelni és egy mozdulattal elhúzható. A mobil falat alkalmazhatja azonban térelválasztóként is, csak szereltesse fel és máris kialakíthat a szobában egy külön kis sarkot dolgozó saroknak vagy a gyerekeknek külön szobát.

Mobil falaink kaphatók harmonika kivitelezésben is, illetve hangszigetelt változatban, melynek segítségével kirekesztheti a zajokat. Akár az üveg, akár acél kivitelezés iránt érdeklődik, nálunk megtalálja az otthona stílusához legjobban illő változatot.

Bátran keressen fel minket elképzeléseivel és fedezze fel Ön is a mobil falakban rejlő lehetőségeket!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Az üvegfalak belsőépítészeti lehetőségei

Modern világunkban az üveg, mint építészeti elem óriási népszerűségnek örvend és széles körben sikeresen, látványosan alkalmazott belsőépítészeti megoldások alapja, melyek elsősorban a különféle irodai, közintézményi és hivatali környezetben kínálnak elegáns és innovatív szerkezeti, látványmegoldásokat.

A korszerű felhasználói igények kiszolgálása érdekében a mobil üvegfalak és egyéb üvegfal konstrukciók számos előnyös lehetőséget biztosítanak a különféle környezetekben.

Az Espero mozgatható üvegfalaknak köszönhetően csupán a megrendelők képzelete szabhat határt a téralakításnak, melyekkel kapcsolatos bővebb információkért tekintse meg weboldalunkat, valamint forduljon hozzánk bizalommal és válassza korunk egyik legújabb térelválasztási innovációját!

 

A modern kialakítás eszközei: mozgatható válaszfalak

Modern korban, amikor újabb és újabb irodák épülnek, gyors és hatékony belső kialakításokra van szükség. Az egyik legnépszerűbb megoldás a mobilfalak beépítése.

A mobilfalak segítségével akár néhány nap alatt felépíthető egy iroda belső tere. A módszer rendkívül gyors és költséghatékony, és ha később szeretnénk változtatni a belső kialakításon, az is könnyedén kivitelezhető. Ha teljes átalakítást szeretnénk később, a falak bontásának és egyéb építészeti eljárásoknak a kényelmetlenségeit sem kell elviselnünk.

A mobilfalak esztétikusak és egyszerűen tisztántarthatóak, melyek közül a legnépszerűbb megoldás az üveg válaszfalak alkalmazása, hiszen az üveg köztudottan ismert a illetve a térnövelő hatásáról.

Cégünk egyedi és különleges megoldásokat kínál ügyfeleinek, szakemberink pontos és precíz munkájának köszönhetően gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Válasszon Ön is mobilfalat az iroda kialakításához, és élvezze az előnyeit! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Mobilfalat a kiállítótermekbe!

A mobilfal használata viszonylag még ismeretlen terület a hazánkban megszokott enteriőr tervezésben. Mégis méltánytalanul megfeledkeznek erről a sokoldalú belsőépítészeti panelről. Pedig praktikus és dekoratív is, valamint a segítségével új dimenziókat is felfedezhetünk a belsőépítészet terén.

A mobil és tolófalak használata szinte bárhol lehetséges, így a magánlakásoktól az irodaházakon át a közintézményekig, bárhol megállja a helyét ez az okos, kiegészítő panel.

Miért ne lehetne kiállítótermekben is alkalmazni ezeket a falrendszereket? A kiállításon, múzeumban, galériában elhelyezett mozgatható falak új távlatokat nyitnak a térberendezésben, hiszen könnyen, gyorsan egyszeri beruházással változtatható az adott tér elrendezése és felosztása. Akár minden újabb tárlathoz különböző kiállítóteret tervezhet, hiszen építkezni sem kell hozzá.

A mobilfalak további előnyös tulajdonságokkal is rendelkeznek, mint a tökéletes hangszigetelés, és a tűzállóság.

Fedezze fel az Espero mobilfalakban rejlő lehetőségeket, és engedje be a jövőt az ajtón!

 

Tolófalat a lakásba!

Gondolt már rá, hogy tolófalat építtessen be otthona valamelyik helyiségébe? Ha igen, akkor eláruljuk Önnek, hogy az ötlet remek! Ha a feltett kérdésre nem a válasza, akkor engedje meg, hogy megpróbáljuk mégis meggyőzni a tolófal előnyeiről!

A tolófal olcsó, praktikus, esztétikus, hangulatos megoldást jelent térelválasztás szempontjából. A tolófal helytakarékos, könnyen kezelhető, és még a felszerelése is egyszerűen, gyorsan kivitelezhető. Ideális térelválasztó a lakásban, legyen szó akár a fürdőszobáról, a gardróbról vagy a gyerekszobáról. Amellett, hogy praktikus, még modern megjelenést is biztosít az adott helyiségnek.

Ha tolófalat szeretne, ne keresgéljen tovább! Cégünk megbízható minőségű, igényes kivitelezésű tolófalakat kínál Önnek, méghozzá jutányos áron! Válassza ezt az egyszerű, költséghatékony és ideális megoldást otthonába!

Széles választékunkban minden bizonnyal talál igényeinek és ízlésének is megfelelő tolófalat. Könnyítse meg életét a segítségünkkel! Nézzen körül weboldalunkon, tájékozódjon, válogasson, és újítsa meg otthonát könnyedén, egyszerűen, jó áron! 

 

A mobilfalak előnyei

Sok esetben tanácstalannak érezzük magunkat, amikor kicsi a hely az otthonunkban és nem tudjuk, hogyan használjuk jól ki a helyet. Az efféle problémákra a legjobb megoldás a mobilfal lehet, hiszen használatával még az ajtó kinyitásához sem kell nagy hely!

A mobilfal segítségével teret lehet nyerni, és kis helyen is gond nélkül használható. Előnyei közé sorolható, hogy működtetése nem jár nagy zajjal, ez pedig kifejezetten jól jön, ha kisbaba van a háznál - így ugyanis nem kell félnünk attól, hogy az ajtócsapkodásra felébred.

Használhatjuk gardrób elválasztásához vagy éppen az étkező elszeparálásához is, de bármilyen helységet könnyen és esztétikusan el tudunk választani egymástól a mobilfal segítségével. Nem igényel nagy karbantartást, rendkívül egyszerűen tisztítható és párás helyeken is elhelyezhető. Gyermekbarát, hiszen egy kisgyermek is könnyedén tudja használni, sérülések nélkül, valamit számtalan szín és méret áll a rendelkezésünkre a választás terén.

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen fel minket!

 

Modern térelválasztás

Szeretne kicsit elvonulni néha otthonán belül, ám nagyon elszigetelni sem szeretné magát?

A térelválasztásnak fontos szerepe van a nyugodt pihenés érdekében. Új tereket hozhatunk létre mobilfalak alkalmazásával, kicsit visszavonulhatunk, ha a terek nagyon egybe nyílnak a lakásban. A tevékenységek határait is kijelölhetjük, egyfajta rendszer lesz az életünkben. A mobilfalakkal variálhatjuk, könnyedebbé tehetjük a terek elválasztását egymástól.

A módszer előnyeihez tartozik, hogy a falak nem szigetelnek el teljesen, hanem részleteket engednek láttatni a másik térből. Használatuknál meghatározó, hogy milyen optikai hatást kívánunk és tudunk elérni.

A nagyobb, egybenyitott terek tagolásánál ügyeljen az intim és a nyitott szféra elválasztására, egyensúlyára. Ha a terek jól el vannak különítve és kellőképpen áttekinthető, sokkal jobban érezzük magunkat. A lakás hangulatát is befolyásolja, ezért érdemes olyan mobilfalat választani otthonunkba, ami stílusában és színében beleillik a környezetbe.

Varázsoljon hangulatot és praktikumot otthonába! Minőségi mobilfalak széles választékát kínáljuk, nézzen körül weboldalunkon, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Az új stílusos elem: A tolófal

tolófalakManapság egyre gyakrabban találkozhatunk tolófalakkal a lakásokban, hiszen számtalan lehetőséget nyújtanak a lakberendezés szempontjából.

A tolófalakkal leválaszthatunk a szobáinkból egy-egy részt, hogy mint egy tárolóként alkalmazzuk, esetleg átjárót is képezhet egy másik helyiségbe. Küllemük rendkívül dizájnos, hiszen nagyon jól illeszkednek a napjainkban divatos, letisztult, modernebb formákhoz. Tolófalat a lakásunkban szinte bárhol létrehozhatunk, így ideálisabbá alakíthatjuk a rendelkezésünkre álló helykihasználtságot vagy az adott szoba előnytelen méreteit. Szerencsénkre a tolófalak beszerelése nem jelent különösebben embert próbáló feladatot, így nem kell tartani a nagy átalakításoktól. Előnyük, hogy stabil szerkezettel rendelkeznek, valamint kiváló hangszigetelők is. Használatuk, vagyis a falak áttolása egyszerű és csendes.

Ha ön is egy új stílusos elemmel szeretné bővíteni otthonát, akkor keresse cégünket a feltüntetett elérhetőségeinken!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Tolófal táncstúdióba is!

Tolófal táncstúdióba is!A tolófalak felhasználása igen sokrétű, ugyanúgy lehet őket hasznosítani egy otthonban, mint egy irodában, iskolában vagy éppen táncstúdióban, jógateremben. A tolófalak nagyszerűen alkalmasak arra, hogy elválasszanak tereket, leválasszanak helyiségeket akkor, amikor arra szükség van. Egy táncstúdió működése során ezt jól lehet hasznosítani! Ha nincs megfelelő számú terem az órák megtartására, ha változó a résztvevők létszáma, vagy az órabeosztás zsúfolt, ezt meg lehet oldani egyetlen mozdulattal! A tolófalak elhúzásával rögtön két terem lesz az egyből, egyszerre párhuzamosan lehet megtartani két foglalkozást is, vagy egy nagy termet felszabadítani több részvevő számára!

A tolófal egyszerűen mozgatható, nem foglal el holt teret, szinte láthatatlan, amikor nincs szükség rá! Praktikus és hasznos kiegészítő ott, ahol egy helyiségből szeretnék kihozni a maximumot, ahol a térkihasználás fontos szempont!

Keressen minket bizalommal, és tudjon meg többet a tolófalakban rejlő lehetőségekről!

 

Hol előnyös választás a tolófal?

Hol előnyös választás a tolófal? Manapság a belsőépítészet terén az egyik legnagyobb kihívást a kivitelezők számára azt jelenti, hogy egy adott helyiséget ? főként a térkihasználás szempontjából ? a lehető legpraktikusabban alakítsanak ki. Szerencsére ehhez számos eszköz létezik, amelyeknek köszönhetően látványos kialakítások valósíthatóak meg. Ehhez előszeretettel alkalmaznak a kivitelezők tolófalakat, azonban ezek nem minden helyiség esetében képesek betölteni a szerepüket.

A tolófalak előnyeit főként nagyobb közösségi terek kialakításakor lehet igazán megtapasztalni, emellett az éttermek és a szállodák is előszeretettel döntenek a tolófalas megoldások mellett. Az elemek hozzájárulnak az adott helyen a tökéletes térkihasználáshoz, ráadásul könnyedén telepíthetőek, így ahhoz, hogy bizonyos helyzetekben külön helyiségek álljanak rendelkezésekre, például zártkörű eseményeknél, nem kell külön területet komoly kőműves munkálatokkal leválasztani.

A tolófalakat irodahelyiségekben és közintézményekben is felhasználják. Ha könnyedén és egyszerűen szeretné megvalósítani a térelválasztást, szerezze be kínálatunkból a tolófalakat, ehhez pedig keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

A mobilfal magán praxisban is színvonalas és hasznos kiegészítő!


A mobilfalak számos területen nagyon eredményesen használhatóak irodákban, mozgásközpontokban vagy oktatási intézményekben, de akár orvosi rendelőkben is. Magán orvosi rendelőkben, ahol a teret maximálisan ki szeretnék használni, egy mobilfal kiváló megoldást jelent.

Aki magán rendelőhöz fordul, elvárja, hogy a megfizetett szolgáltatás színvonala mellett kellemes környezet is fogadja a pácienseket. Ha szeretne igényes, esztétikus és emellett még sokoldalú rendelőt is kialakítani, ahol minden fontos tevékenységnek jut hely, a mobilfal ideális választás. A nagyobb tereket mobilfallal lehet elválasztani, gyorsan, praktikusan, az aktuális igényeknek megfelelően. A mobilfal segítségével így lehet akár a kezelő, a vizsgáló, a váró vagy a recepció egy térben, mégis külön, elválasztva.

Ha felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, és tudjon meg többet az általunk kínált, színvonalas mobilfalakról! 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Telefon:+36209165846
E-mail:tasnadi@tasnadikft.hu
Elérhetõségek