Sonico 85     Sonico 100     Sonico 110 F30     Sonico 110     Sonico 120     Sonico Félautomata  

 

Az ESPERO termékskáláján a Sonico egy olyan mozgatható tolófalrendszert képvisel, mely megfelel a legkülönfélébb elvárásoknak.
Ez a típusú mobilfal különálló panelekből áll össze,
melyek bezárt állapotban teljesen sík felületet eredményeznek. Szerkezetét tekintve minden panel önhordó alumínium keretből áll, mely lágy hangszigetelő anyaggal van kitöltve.
Felületek tekintetében a panelek mindkét oldala akár külön-külön is, bármilyen elképzelés szerint borítható, felületkezelhető (Melamine, Furnér, egyedi kialakítás, festhető, tapétázható felület).
A Sonico tolófalak különlegessége a panelek belső mechanizmusa amely működteti a teleszkópos nyomókarokat, ezáltal garantálva a fal stabilitását. A hangszigetelésről a paneleken körbe
elhelyezkedő hangszigetelő tömítések gondoskodnak.
A Sonico tolófalakat tehát olyan képességekkel ruházták fel, hogy a legspeciálisabb parkolási, hangcsillapítási, esztétikai igényeket is kielégítse.
A Sonico tolófal sorozatból Rw=37-58 dB léghanggátlási értékek közül választhatók (laboratóriumi érték)!

Egyéb forgalmazott termékeink: tolófalak, mobilfalak, átszerelhető üvegfalak, beltéri üvegfalak

A szabadalmaztatott Espero Quick System biztosítja, hogy az Espero Sonico tolófalak alsó és felső tömítései egyetlen 180-os mozdulattal bezárjanak illetve kinyíljanak. A mobilfal zárása és nyitása ezáltal egyszerű
gyors, mozgatása pedig könnyed és halk az egyedi tervezésű -gyárilag hegesztett- alumínium sínrendszernek köszönhetően.
A Sonico tolófalak nemzetközi minősítéssel rendelkeznek a léghanggátlás területén, melyet a TÜV szavatol.

 

Mobilfal óvodákba is!

Az Espero Sonico egyike sokoldalú és innovatív mobilfal rendszereinknek, amiknek a segítségével a térelválasztás új szintje valósul meg. Azokon a helyeken látják hasznát a mobilfalaknak, ahol szükség van a gyors és egyszerű térelválasztásra. Ilyen térelválasztó rendszert kínál az Espero Sonico, akár óvodák, bölcsődék részére is.

Hogyan lehet kihasználni egy mobilfal adta lehetőségeket ott, ahol kicsi gyerekek csoportjai töltik a mindennapjaikat? A gyerekek hétköznapjai menetrendszerűen épülnek fel, meghatározott időben játszanak, vesznek részt foglalozásokon, együtt esznek és kijelölt időben térnek délután csendespihenőre is. Az Espero Sonico mobilfalak használatával a teret az igényeknek megfelelően lehet alakítani egy-egy adott napirendi ponthoz igazítva.

Amikor térre van szükség, mert például ünnepséget tartanak az óvodában vagy a kiságyakat rakják ki a délutáni sziesztához, a mobilfalat össze lehet csukni. Amikor szükség van a válaszfalra, annak hangszigetelő tulajdonságára egy-egy külön foglalkozáshoz, pár mozdulattal ki lehet nyitni.

Elérhetőségeinken többet is megtudhat mobilfal rendszereinkről, bátran keressen fel minket!

Telefon:+36209165846
E-mail:tasnadi@tasnadikft.hu
Elérhetõségek