Espero Visio műszaki ismertető

A Visio az Espero mozgatható üvegfalrendszere, mely különálló edzettüveg panelekből áll, alul és felül alumínium profilba ültetve, mely egy keskeny alumínium mennyezeti sínen fut.
A panelek összetolhatóak és zárt állapotukban egy sík falat képeznek. Valamennyi panel külön-külön zárható így biztosítva magas szintű biztonságot.
A Visio fal állhat standard panelekből, egyszárnyú illetve kétszárnyú ajtós elemekből.
Egyszerű és gyors nyitást követően a panelek könnyedén és gyorsan mozgathatóak az egyedileg tervezett alumínium sínrendszeren. A sín és a felfüggesztés biztosítja, hogy könnyen
és egyszerűen lehessen a paneleket pozícionálni, a parkoló állásba helyezni.

Standard panel méretek
Profil vastagság: 45 mm
Üveg vastagság: 10-12 mm
Szélesség: 450-1240 mm
Magasság: 2000-3500 mm

Keret kialakítás
Erős vízszintes alumínium profilok (ALU 6060 ? VB6 A5 VOM1).

Felületek:
Az üvegfelületek lehetnek sima, fóliázott, festett. laminált, savmaratott, homokfúvott kivitelűek, az alumínium profilok festhetőek a megrendelő igényei szerint.

Súly:
Kb. 35 kg/m2

Egyéb forgalmazott termékeink: tolófalak, mobilfalak, átszerelhető üvegfalak, beltéri üvegfalak

Panelek kapcsolódása
A vízszintes alumínium profilok biztosítják a tökéletes zárást az üvegpanalek között, egyben megvédik az üveget a sérülésektől.

Sín és felfüggesztés
Sín: Nagy teherbírású alumínium profil (ALU 6060 ? VB A5 AS VOM1), mérete: 100x 98 mm (HxM)
Felfüggesztés: Acél golyóscsapágy kemény műanyag bevonattal (PA/Nylon) a panelek egyenletes, sima és halk működése érdekében.
1 pontos: max. 240 kg panel súlyig. 2 pontos: max. 400 kg panel súlyig.

Opciók
Az Espero Visio falak igény szerint szállíthatók körben alumínium keretben, mely a megrendelő igényei szerint festhetők.

Egyéb forgalmazott termékeink: tolófalak, mobilfalak, átszerelhető üvegfalak, beltéri üvegfalak

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 

 

 


A térelválasztás új korszaka: Üveg tolófal rendszerek

A térelválasztás új korszaka: Üveg tolófal rendszerekManapság a modern terek használata, a sokoldalú helyiségek kialakítása olyan megoldás, amiről egyetlen haladó szellemű iroda vagy közösségi helyszín sem mondhat le. Sok olyan hely van, ahol egy tér több funkciót is ellát egyszerre. Van, hogy tárgyaló, van, hogy előadó terem, de lehet gyakorló tér, iroda, workshopok, kiállítások, összejövetelek helyszíne is.

Ezért fontos, hogy ezeket a tereket kreatív módon, az adott lehetőségeket és adottságokat kihasználva úgy teremtsük meg, hogy a változó igényeket is képesek legyenek kiszolgálni. Hogyan lehetséges mindez? Üveg tolófal rendszerek segítségével.

Keressen minket bizalommal és ismerje meg közelebbről az üveg tolófal rendszereket és a bennük rejlő lehetőségeket.  Ilyen üvegfal rendszerekkel lehetőség nyílik szűkíteni, tágítani a tereket, mindezt néhány gyors és egyszerű mozdulattal. Könnyen kezelhető, biztonságos tolófalakról van szó, edzett üveg panelekből, amik alumínium síneken futnak. Ennek köszönhetően mozgatható, fényáteresztő falakat kapunk, amik világos, alakítható tereket alkotnak meg!

Ha üveg tolófal rendszerekre van szüksége, válassza cégünket!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon:+36209165846
E-mail:tasnadi@tasnadikft.hu
Elérhetõségek