Espero VISIO85 - műszaki ismertető

A Visio 85 mozgatható üvegfalrendszer, egy önálló elemekből álló, üvegezett szendvicspanel szerkezet, mely zárt állapotban egy teljesen sík üvegfalat eredményez.
A panelek önhordó alumínium keretből állnak, acél zártszelvény merevítéssel, a panelek mindkét frontján edzett üveggel.

Az akusztikai tömítést a panelek alján és tetején lévő automata küszöbök, és a panelek függőleges élébe elhelyezett gumi tömítések biztosítják. A teleszkópos elem
falcsatlakozója vagy a kommunikációs panel biztosítja a panelek pontos pozícionálását, illetve az akusztikai zárást. A Visio 85 elérhető hanggátlási értéke Rw = 40dB.

A szabadalmaztatott Espero Quick rendszer gondoskodik róla, hogy a küszöböket, egy kivehető kezelőkulcs egyszeri 180 fokos elfordításával nyithassuk, illetve zárhassuk
A fal zárása és nyitása ezáltal egyszerű, gyors, mozgatása könnyed és halk az egyedi tervezésű alumínium sínrendszernek köszönhetően. A sín és a felfüggesztés biztosítja
hogy könnyen és egyszerűen lehessen a paneleket pozícionálni, a parkoló állásba helyezni.

Egyéb forgalmazott termékeink: tolófalak, mobilfalak, átszerelhető üvegfalak, beltéri üvegfalak

Megjelenés és felület
A Visio 85 mindkét oldalának felülete egy 6 mm vastag edzett üveglap. Minden panel felületén van egy 9 cm-es festett (screen-printed) sáv, mely elérhető valamennyi
RAL színben. Az üveg tiszta, így biztosítva a teljes átláthatóságot. A belsőépítészet/lakberendezés során használt minden üvegfelület alkalmazható, így lehetőség nyílik
az üveg felületek egyéni igények szerinti kialakítására. Lehetséges opciók lehetnek még a laminált, savmaratott, színes, nyomtatott és homokfúvott üveg felületek.
Illeszkedve a teljes kreatív szabadsághoz lehetőség nyílik még redőnyök elhelyezésére az üvegpanelek között és a panel külső élén lévő alumíniumprofilok festésére.

Standard panel méretek
Vastagság: 87 mm
Szélesség: 450-1240 mm
Magasság: 2000-6500 mm

Keret kialakítás
Önhordó alumínium szerkezet, belül zártszelvény merevítés, kívül nagy teherbírású alumínium profilok közt edzett üveg.

Felület:
Az üvegfelelten egy 90 mm-es festett keret került kialakításra(ez rejti a működtető mechanizmust), mely a RAL színskálából válaszható.
A festett kereten belül az üveg víztiszta, átlátszó. A belsőépítészet/lakberendezés során használt minden üvegfelület alkalmazható.

Súly és hanggátlási értékek Rw (laboratóriumi érték)
Kb 42 kg/m2 / 40 dB

Egyéb forgalmazott termékeink: tolófalak, mobilfalak, átszerelhető üvegfalak, beltéri üvegfalak

 

A hangszigetelés

Napjainkban egyre nagyobb felületeken van jelen az üveg, amely letisztult, esztétikus hatást kölcsönöz az épületeknek, valamint nagy mennyiségű fényt enged áramolni a belső terekben is. Az épületek belső tervezése során a mobil megoldások is kiemelt szerepet kapnak, melyeknek következtében a térelválasztás is forradalmi újításokon ment keresztül. Azonban a számos újításnak köszönhetően a hangszigetelés is a megannyi pozitív tulajdonság közé tartozik, amely bizonyos tevékenységeknek otthont adó épületekben elengedhetetlenné vált napjainkban.

Espero VISIO85 mozgatható falrendszerei változatos lehetőségeket biztosítanak a térelválasztásban és hangszigetelő képességüknek köszönhetően a nyugalmat és a diszkréciót is magukban hordozzák, például járműforgalom által keletkező zajok, szomszédos helyiségben történő események hangjainak kiszűrése, és a magánélet védelme.

A hangszigetelt eltolható üvegfalak alkalmazási lehetőségei:

  • Irodaépületek
  • Szállodák
  • Rendezvénytermek
  • Bankok
  • Magánházak
  • Mozgásközpontok

Amennyiben Önnek is egy modern, dekoratív és praktikus megoldásra van szüksége, tekintse meg weboldalunk kínálatát és válogasson kedvére minőségi termékeink között!

További információkért keressen minket elérhetőségeinken!


A stílusos étterem elengedhetetlen része!

A mai modern éttermek egyre népszerűbbek, legfőképp a belváros szívében. Az exkluzívabb helyek rendkívül látogatottak az év minden részében, hiszen sok üzleti ebédet és privát vacsorát bonyolítanak le az ilyen helyeken, így kulcsfontosságú az éttermekben olyan részeket kialakítani, amelyek elkülönülnek a többitől. De hogyan valósíthatjuk ezt meg?

Beltéri üvegfal segítségével könnyen létrehozhatja éttermének saját privát termét!
Ez a speciális anyagból készült fal tökéletes arra, hogy modern és stílusos közeget teremtsen. Az Espero beltéri üvegfal teljesen hangszigetelt, így vendégei teljes nyugalomban tárgyalhatnak, vacsorázhatnak vagy beszélgethetnek egymással.
Az üvegfal természetesen nem csak átlátszó lehet: ma már léteznek olyan típusok is, amelyek nem engednek a kíváncsi szemeknek, így a privát helységben a vendégek teljesen egyedül érezhetik magukat.

Az Espero beltéri üvegfal tökéletes választás minden étteremtulajdonos számára, akik szeretnék becsalogatni az exkluzív vendégeket. Nézzen szét ajánlataink között és keressen minket bizalommal!

 

 

Telefon:+36209165846
E-mail:tasnadi@tasnadikft.hu
Elérhetõségek