Trendi irodai megoldások

Manapság divatossá vált az egyterű irodák tervezése, de a hatalmas nyitott tereken belül szigeteket alakítanak ki a különböző funkciók számára.

Egyre több irodában készülnek úgynevezett telefonbokszok üvegből. A tárgyalások színtere is jellemzően egy lehatárolt terület, hiszen egy prezentációnál vagy egy bizalmas megbeszélésnél hanggátlási követelmények is felmerülnek, melyeket az üvegfalak képesek biztosítani. Sokszor a két funkció egy térben van megoldva, ekkor olyan nagyobb üveg telefonboksz készül, ahová két-három személy is befér, így az kistárgyalóként is tud funkcionálni.

Az üvegfalakkal kialakított irodával egyrészt az egyterűség élménye fenntartható, másrészt a természetes fény bekerül a tárgyalótérbe, harmadrészt viszont az illetéktelenek nem hallják, hogy mi történik az adott helyiségben.

Válasszon Ön is divatos térelválasztó elemeket az irodájába, tegye kényelmessé és praktikussá munkahelyét üvegfalakkal! Kérdéseivel bátran keresse munkatársainkat!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

AZ INTELLIGENS VÁLASZTÁS

   
i WALL keret nélküli egyrétegű üvegfalrendszer   i WALL keretes egyrétegű üvegfalrendszer   i WALL keret nélküli kétrétegű üvegfalrendszer
   


  

i WALL keretes kétrétegű üvegfalrendszer   Egy-, kétszárnyú ajtó, tolóajtó megoldások   Hanggátlási értékek

   


  
Tűzgátló beltéri üvegfalak   i WALL workwalls- munkahely kialakítások    
   

         
         

Üvegfalrendszerek

A beltéri építkezésben egyre népszerűbb és igen elegáns térelválasztási megoldás az üvegfalrendszerek használata, melyek nem csupán esztétikus megoldást jelentenek, de praktikusak is. Tökéletes választás lehet otthonunkban, irodaházakban, hivatalos intézményekben, bemutatótermekben és számos más helyen.

Az üvegfalrendszerek praktikus építési elemek, mivel nagy mennyiségben engedik a természetes fény áramlását, könnyű tisztítani felületüket, továbbá dekoratív, elegáns, letisztult és ízléses megjelenést biztosítanak. Számos lehetőségünk van felületük díszítése, mivel napjainkban népszerű és praktikus megoldás az üvegfóliázás, amely számos egyedi és design-os kivitelezésben elérhető.

Cégünk széles választékban kínál üvegfalrendszereket különböző technikai kivitelezéssel, eltérő felhasználási célra. Tekintse meg általunk elérhető megoldásokat és válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő üvegfalrendszert!

További információért forduljon hozzánk bizalommal és kollegáink készséggel álnak rendelkezésére!

 

Tágas és exkluzív térélmény üvegfalrendszerrel

Az üvegfalrendszerek kiépítése számos előnyt nyújthat Önnek otthonában és irodájában is. Átengedi a természetes fényt, melegséggel tölti meg a teret, kényelmet, nyugalmat áraszt magából. A tömör falak ezzel szemben bezártság érzetet keltenek, elnyelik és tompítják a fényt, még akkor is, ha exkluzív belső világítással vannak felszerelve.

Hatalmas az irodája, mégis kicsinek érzi magát benne?

Engedje, hogy átjárja tereit a Nap meleg sugara! Hagyja, hogy feltöltse Önt energiával, segítse a koncentrációban!

Fixen beépített, mozgatható, tetszés szerint alakítható üveg válaszfalainkat még elegánsabbá varázsolhatjuk, ha egy kis színnel és formával fűszerezzük meg.

Akár teljesen új iroda kiépítéséről, akár már meglévő iroda áttervezéséről van szó, kérje ki tanácsadóink véleményét! Tervezéskor érdemes figyelembe venni a tér fekvését, hogy az üvegfalak a lehető legpraktikusabban és harmonikusan alkossanak teret.

Böngéssze végig termékeinket és tervezze meg a legegyedibb, legimpozánsabb látványt és hangulatot üveg válaszfalak segítségével!

 

Üveg térelválasztók szépségszalonokba

Az üvegfalak elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöznek egy-egy helyiségnek, így egyre több üzlet is alkalmazza térelválasztás céljából, így például szépségszalonok, fodrászatok. Az üvegfalak nagyobb térhatást kölcsönöznek a szépségszalonnak, így a kisebb üzletekben is növelhetik ezzel a térérzetet. Az üveg térelválasztó falak stílusosan és esztétikusan díszíthetőek akár üvegmatricákkal is, így divatos, modern belső teret hozhatunk létre a szalonban.

Az üvegfalak igen praktikus megoldást jelentenek, ha szeretnénk leválasztani egy-egy részt szépségszalonunkban, legyen szó a kozmetikus, műkörmös, vagy akár a fodrász területéről. Az üveg térelválasztó falat könnyedén eltakarhatjuk függönnyel is, így ha kell, kiszűrhetjük a nemkívánatos tekinteteket, illetve zajokat, ám egy mozdulattal ?egybenyithatjuk? a teret, amivel máris nagyobbnak tűnhet akár egy egésze kicsi szépségszalon is.

Ha Ön is szeretne egy stílusos, dekoratív válaszfalat húzni szépségszalonjába, válassza az üvegfalas megoldást! Forduljon hozzánk bizalommal üvegfalakkal kapcsolatos elképzeléseivel!

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

iWall üvegfalrendszerek

Szeretne valami igazán exkluzívat otthonába, irodájába? Ezt egyszerűen és gyorsan megvalósíthatja, hiszen a megoldás kézenfekvőbb, mint gondolná. Gondolt már arra, hogy üvegfalakra cserélje le a helyiségek egyes válaszfalait?

Az iWall üvegfalrendszerek sokoldalúságuknak köszönhetően számos módon hasznosíthatók és beépíthetők, feltárva ezzel az adott tér addig rejtett lehetőségeit.

A beltéri üvegfalak nem csak beépített kivitelezésben rendelhetők, de tolófalként és mobilfalként is funkcionálnak. Válogasson iWall üvegfalrendszereink közül és garantáljuk, hogy Ön is megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb kialakítást!

Akár falként, akár ajtóként vagy válaszfalként szeretne üveget építtetni irodájába, otthonába, biztos lehet benne, hogy egészen más perspektívák nyílnak meg Ön előtt. Az üvegfalakkal a helyiség napfényesebb lesz, a terek megnyílnak és az ott tartózkodók sem szeparálódnak el látványosan egymástól. Az üvegfal könnyen tisztántartható, nem kell maradandó foltokkal, beázással vagy újrafestéssel számolni.

Fedezze fel az üvegfalrendszerekben rejlő lehetőségeket és további kérdéseivel bátran keressen fel minket!

 

Törekedjen a profizmus látszatára ? Üvegből készült válaszfalak az irodában is!

Kíváncsi rá, hogyan tehetné praktikusabbá a nagyobb helyiségek felosztását úgy, hogy az közben elegáns is maradjon? Pénztárcakímélő módszerrel szeretné megoldani, hogy megannyi alkalmazottja és munkatársa kényelmesen jusson saját asztalhoz? Az üveg válaszfal nagyszerű megoldás lehet, legyen szó bármilyen stílusú irodáról!

A legtöbb előrelátó, modern vállalat ma már az iroda megnyitásakor alkalmazza az üveg válaszfalakat, hiszen a szeparált helyiségek jobb körülményeket biztosítanak az alkalmazottaknak, akik így maximális erőbedobással tudnak a munkájukra koncentrálni, mégis saját, ?meghitt? környezetet tudnak teremteni maguknak. A zsúfoltság, a rossz megvilágítás hosszútávon igen káros a közérzetre, és rontják a teljesítményt is, azonban az üvegfalak lehetőséget adnak a fény szabad áramlásának, ráadásul a bezártság érzet is messze elkerüli a dolgozót. Így tehát mindenki megkapja a külön munkaállomását, mégsem érzi magát bezárva.

Amennyiben minőségi üvegfalat szeretne irodájába, a legjobb helyen jár! A részletekért tájékozódjon honlapunkon, vagy keressen bennünket elérhetőségeinken!

 

Hogyan alakítsunk ki kényelmes irodát?

A megfelelő iroda kiválasztására sokan nem fektetnek elég nagy hangsúlyt, pedig, valószínűleg nagyjából annyi időt tölt az ember munkával az irodában, mint otthonában, ráadásul a cégről is sokat elmond az iroda kinézete. Ezért tanácsos odafigyelnünk a részletekre.

Az első lépés, hogy meghatározzuk, milyen nagyságú területre van szükségünk. Hányan dolgoznak majd az irodában. Ha több emeletes épületet választunk, akkor persze több tér áll a rendelkezésünkre, de ha kisebb vállalkozásunk van, akkor gondolkodhatunk egy összefüggő, nagyobb területben is. Ha a második opció mellett döntünk, lényeges, hogy kihasználjuk a környezet adta lehetőségeket. Mindenkinek legyen privát szférája, de mégse legyen elkülönítve munkatársaitól.

A legjobb megoldás erre a célra a válaszfalak kialakítása. Lehetnek ezek akár üvegből, mely megnöveli a teret, vagy akár fából és alumíniumból. Manapság nagyon divatosak a különböző tolóajtók és a harmonikafalak is. Több embert is el lehet helyezni kisebb helyen, anélkül, hogy zsúfoltságot keltenénk. Létrehozhatunk kis szigeteket, vagy boxokat az irodán belül. A tárgyalót is kiemelhetjük egy szép üvegfallal, mely eleganciát sugároz.

Ha Ön is szeretné irodáját egyedivé varázsolni, helytakarékosan berendezni, akkor forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk irodai üvegfal kialakításában!

 

Irodatípusok a munkahelyen

A munkahelyünk és annak környezete, a munkatársakkal és felettesekkel fizikailag is egy térben töltött idő sokféle minőségű lehet. Mindannyian láttunk már főnököt, aki egy hatalmas irodát vezet, üvegfal mögül nézi az alkalmazottakat, vagy egy túlzsúfolt egyterű irodát, ahol mindenki mindent lát és hall. Milyen típusú irodákat különböztetünk meg?

Az irodák típusát sokféleképpen lehetne osztályozni, attól függően hány főre szólnak, milyen típusú épületben vannak, üvegfal vagy mobilfal választja-e el a dolgozókat?


Az irodahelyiség kialakítása mindig az adott igényektől függ, de egy dolog mindig közös bennük: valahogyan el kell választani vagy fel kell osztani a teret. Erre kiváló megoldás az irodai üvegfal vagy a mobil-, illetve tolófal.

Nézzen körül nálunk, és bátran forduljon hozzánk kérdéseivel!


mobilfallal

 

Üvegfalat a konyhába is!

Szeretné a praktikumot ötvözni az esztétikus látvánnyal? Akkor az üvegfalat Önnek találták ki!

A kisebb alapterületű lakásokban a nappali és a konyha egy térben való kialakítása gyakran alkalmazott megoldás, főleg modern lakások esetében. Kinézte álmai otthonát, de az amerikai konyhát nem tartja annyira jó ötletnek? Semmi probléma, modern üvegfalainkkal egyszerűn megoldhatja a térelválasztást!

Az eltolható üveg válaszfal kiváló megoldás, ha átmeneti megoldást szeretnénk a konyha és a nappali elválasztására. Ha nem szeretné, hogy a szobában lévő ruhái átvegyék a főzés közben elkerülhetetlen szagokat és illatokat, csak egy lépés elhúzni a mozgatható üvegfalat.

Másik nagy előnye ennek a kialakításnak, hogy nem csak praktikus megoldás, hanem rendkívül dekoratív is! Egyetlen üvegfallal igazán egyedi dizájnt teremthet otthonában!

Ha kiváló minőségű, stílusos üvegfalat szeretne, tekintse át kínálatunkat, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Tegye stílusossá üzletét!


A különböző beltéri üvegfalak alkalmazási területeinek kizárólag a képzelet szabhat határt. Ugyan úgy megállja a helyét a kényelmes és otthonos élettér kialakításában, mint egy modern irodában. Így hát a különböző üzletek sem maradhatnak ki, ugyanis egy exkluzív megjelenésű üzlethelyiség már fél siker, ha a vásárlókra gyakorolt jó benyomás a cél.


Akármivel is foglalkozzunk egy biztos, a maximumot szeretnénk kihozni üzletünkből és általánosságban véve a vállalkozásunkból, mivel csak így lehetünk igazán sikeresek. Ennek kulcsfontosságú eleme az üzlet megjelenése, amit fontos körültekintően megterveznünk akár új üzlethelyiségről van szó, akár a régi felújításáról. Az üvegfalak kiváló lehetőséget jelentenek számunkra, ha szeretnénk stílusos és modern arculatot kölcsönözni egy adott helyiségnek, illetve így sokkal áttekinthetőbbé tehetjük az egész üzletet. Az üvegfalak kiváló alapot adnak egy modern, letisztult közeg megteremtéséhez.


Ha a mi üvegfalainkat választja, biztos lehet abban, hogy üzlete sikere nem a külcsínen fog állni vagy bukni!

 

Megunhatatlan dizájn

Ön is rajong a modern és dizájnos lakáskialakításért? Ez esetben a beltéri üvegfalak nyújtotta lakásképért garantáltan rajongani fog!

 A beltéri üvegfalak napjainkban élik igazán virágkorukat. Érdekesség, hogy sokáig ezek a megoldások az irodák belső terét, valamint a felhőkarcolók falát díszítették. Szerencsére mostanra az üvegfalak meghódították a lakásokat is. Segítségükkel elérhető áron megvalósíthatunk otthonunkban egy olyan lakásképet, ami ötvözi a luxust és az örökérvényű divatot. Nem véletlenül, hiszen az üveg önmagában kortalan nívót képvisel, mindemellett az üveg masszív tartást biztosít. Nem mellesleg tisztítása könnyedén és gyorsan megoldható.

A beltéri üvegfal segítségével növelhetjük otthonunk tágasságát, továbbá jobban beengedhetjük a fényt is. Lakásunk ennek révén egészségesebb és higiénikusabb lesz, hiszen megakadályozhatjuk a különféle baktériumok elszaporodását.

 Ha Ön is olyanná szeretné varázsolni otthonát, amilyennek megálmodta, akkor éljen az adandó lehetőséggel, és válassza Ön is a beltéri üvegfalakat! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és keressen minket elérhetőségeinken!

 

Beltéri üvegfallal a fény szolgálatában

A fényes, világos terek nagyon kedveltek, akár lakásról, közösségi térről vagy irodáról legyen szó. A sok fény jobb kedvre derít, kevesebb lesz tőle a villanyszámla és a munkához is elengedhetetlen. Pláne, ha művészi munkáról van szó. A stúdiók, műtermek esetében a loft lakások a legideálisabb választások. Azonban megesik, hogy ezek a terek óriási, egybefüggő helyiségek. Hogyan lehet őket tagolni anélkül, hogy nagyszerű adottságukból veszítenének?

A beltéri üvegfal a megoldás! A beltéri üvegfalakkal anélkül oszthatjuk fel a teret, hogy az sötétebbé válna. Az üveg átengedi a fényt, de a mattított, színezett változatok is megtartják a tér világos jellegét. Az üvegfal képes szigetelni is, így a hangot, vagy akár a szagokat is bent tartja, könnyen tisztítható és egyszerűen, néhány nap alatt beépíthető.

Nem csupán praktikus, de elegáns megoldás is, olyan mintha ott sem lenne, mégis dekoratív és hasznos tértagoló eszköz.
Keressen minket bizalommal és ismerje meg a beltéri üvegfalak tulajdonságait!

Beltéri üvegfallal a fény szolgálatában

 

Sokoldalú iroda: akusztikus üvegfalak

Egy iroda életében sokféle esemény zajlik nap mint nap.  Tárgyalások, találkozók, ügyfélfogadás, mindeközben a szokásos rutin feladatokkal is haladni kell. Megesik, hogy nincs lehetőség elvonulni egy teljesen különálló tárgyalóba. A kis alapterületű irodák esetében gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy több dolgot is ugyanabban a térben kell lebonyolítani. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondani a privát szféráról!

Az akusztikus üvegfalak segítségével lehetővé válik a hatékony térfelosztás, mindezt pedig meg lehet valósítani párhuzamosan a privát szféra megteremtésével is.

Gondolta volna, hogy mindez lehetséges pusztán üvegfalak alkalmazásával? Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg modern üvegfalrendszereinket,amelyek segítségével egy kis alapterületű helyiségben is megoldható több helyiség elválasztása, mindezt a tágasság érzetének és a természetes fények megőrzésével. Akusztikus üvegfalaink ráadásul benntartják a hangot, így tökéletesek megbeszélések, tárgyalások, bizalmas beszélgetések lebonyolítására is!

Keressen minket és ismerje meg közelebbről üvegfalrendszereinket!

Sokoldalú iroda: akusztikus üvegfalak

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Üvegfalrendszer otthon? Miért is ne?

Manapság a lakások berendezése során is egyre elterjedtebbé válnak az üvegfalrendszerek, és ez nem véletlen! A megoldásban rejlő számos előny nem csak az irodában vagy üzlethelyiségekben lehet hasznos, hanem a mindennapok során is!

Miért jár jól, ha otthonában is kihasználja az üvegfalrendszerek előnyeit?

Felkeltettük az érdeklődését? Tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, és keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Üvegfalrendszer otthon? Miért is ne?

 

Egyrétegű beltéri üvegfalak a költséghatékonyság jegyében

Szeretné felújítani a belső tereket, és valamilyen elválasztásra is szükség lenne, de a szépség és praktikum mellett az ár is fontos tényező?  Nem feltétlenül szükséges a tökéletes hangszigetelés, inkább csak a tér felosztásán van a hangsúly? Akkor az egyrétegű beltéri üvegfalakat Önnek találták ki!

Az egyrétegű beltéri üvegfalak annak ellenére, hogy költséghatékony megoldásnak számítanak, kifejezetten előnyös megjelenéssel rendelkeznek. Nem csak elegáns és modern hatást keltenek, de még a tartóprofilok is csak minimálisan észrevehetőek, ami miatt szinte teljesen egybefüggő, látványos eredményt kapunk. Az egyrétegű beltéri üvegfalak kapcsán is többféle megoldással tudunk szolgálni ügyfeleinknek, így bátran válogathat a változatok közül.

Ön is szeretné a legjobb egyrétegű beltéri üvegfalakat beszerezni, és kellemes megjelenésű megoldást használni fel otthon vagy az irodában? Akkor bizalommal forduljon hozzánk ajánlatainkért, hiszen a nálunk kapható termékekben nem fog csalódni!
Egyrétegű beltéri üvegfalak a költséghatékonyság jegyében

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Minőségi térelválasztó rendszerekre van szüksége? - Jó helyen jár!

Egy belső teret számtalan technikával, megoldással lehet praktikusan elrendezni, például válaszfalak használatával, amelyek nemcsak a térnöveléshez járulnak hozzá, hanem az esztétikumhoz is!

Ha irodahelyiséget, vagy bármilyen közösségi teret szeretne blokkokra bontani, válasszon kínálatunkból minőségi válaszfal rendszert!

Válaszfal rendszereink különböző kialakításúak, az üvegfalaktól kezdve az tolófalakig mindent megtalál kínálatunkban!

Ügyfeleink számára csakis olyan válaszfal rendszereket kínálunk, amelyek a mindennapi használatra alkalmasak, így strapabíró, masszív darabokra tehetnek szert megrendelőink! Nemcsak a szerkezeti felépítésre fordítottunk figyelmet, hanem a küllemre is, ezért főként az üvegfalakra érvényes, hogy kivitelezésüknél az esztétikumot is előtérbe helyezzük, ennek köszönhetően ügyfeleink látványos és légies hatást kölcsönözhetnek a belső térnek!

Ha kérdése van kivitelezéssel, vagy a termékekkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Minőségi térelválasztó rendszerekre van szüksége? ? Jó helyen jár!

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Mitől függ az üveg tolóajtó ára?

Manapság egyre több irodaházban találkozhatnak az emberek üveg tolóajtókkal, nem véletlenül, hiszen rendkívül praktikusak, látványosak és nem utolsó sorban elegáns megoldásnak bizonyulnak. Ha Ön is már régóta gondolkozik irodahelyiségében ilyen modern megoldáson, fontos számolnia azzal, hogy milyen tényezők befolyásolhatják az üveg tolóajtók árát.

A legfontosabb az üveg tolóajtó árak kapcsán maga a felhasználni kívánt alapanyag, értelemszerűen minél edzettebb és vastagabb üvegből készül a nyílászáró, annál mélyebben kell érte a pénztárcába nyúlni. Természetesen a méretről sem szabad megfeledkezni, viszont, ha az üveg tolóajtók mellett dönt, nem fogja megbánni, hiszen a vételáruk biztosan hosszú távon meg fog térülni.

Ha minket választ, rendkívül kedvező feltételekkel juthat hozzá a modern nyílászárókhoz, ugyanis nem csupán a magas színvonalú termékekre, hanem a jutányos üveg tolóajtó árak biztosítására is nagy gondot fordítunk. Ha Ön is szeretné megtapasztalni előnyeiket, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Telefon:+36209165846
E-mail:tasnadi@tasnadikft.hu
Elérhetõségek