A SIC ipari válaszfalak előnyei

Ipari válaszfalrendszerek tervezése és kivitelezéseA SIC alapítás óta arra törekszik, hogy a vevők igényeire alkalmazkodni vágyó, a rugalmasságot egyik legfontosobbnak tartó vállalatok részére olyan ipari elválasztó és iroda rendszereket tervezzen és gyártson mely kényelmessé, biztonságossá és esztétikussá teszi a munkahelyeket. Az általuk gyártott termékek az egyszerű raktáraktól, karanténoktól a komplex belső irodákig (számítógépes hálózattal, világítással, egyedi fűtéssel, klimatizálva) széles skáláját nyújtják a legkülönbözőbb igényeknek.

A termékek rendkívül könnyen és gyorsan átszerelhetőek, panelrendszerűek, melyek segítségével könnyen átépíthetőek és adaptálhatóak a változó igényekhez. A rendszer bármikor bővíthető, rugalmasan alkalmazkodik a változásokhoz.

Egyéb forgalmazott termékeink: tolófalak, mobilfalak, átszerelhető üvegfalak, beltéri üvegfalak

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Ipari válaszfalrendszerek tervezése és kivitelezése

Ipari válaszfalrendszerek tervezése és kivitelezéseAzokon a helyszíneken, ahol ipari tevékenységek zajlanak, nagyon fontos, hogy olyan megoldásokat alkalmazzunk, amelyek jól illeszkednek az adott cég profiljához. Ez alatt azt értjük, hogy érdemes figyelembe venni az ipari válaszfalrendszerek tervezése és kivitelezése során, hogy milyen tevékenységet végeznek a fal közvetlen közelében, milyen fizikai behatásoknak kell ellenállnia a terméknek.

Ha hozzánk fordul, akkor nem csak ezt kaphatja meg az ipari válaszfalrendszerek tervezése és kivitelezése terén, hanem minőségi alapanyagokat, pontos és precíz megoldásokat, hosszútávon használható lehetőségeket! Célunk, hogy minél praktikusabb konstrukciókkal támogathassuk meg a cégek munkáját, ennek érdekében pedig törekszünk a modern módszerek kihasználására.

Keressen minket Ön is bizalommal, ha ipari válaszfalrendszerek tervezése és kivitelezése terén lenne szüksége profi szakemberekre, akik olyan megoldást alkotnak meg, ami valóban vállalkozása hasznára válik a munka során! Ránk számíthat!

Telefon:+36209165846
E-mail:tasnadi@tasnadikft.hu
Elérhetõségek