AZ INTELLiGENS VÁLASZTÁS

 

 

Fix válaszfal elemek iWALL profilozással

 

Munkahelyi kialakítás iWALL profilozással

 
                           
 
 Workwall és kiegészítői

Az iWall Workwall rendszerét önállóan, térelválasztónak illetve meglévő falra szerelve olyan falburkolatnak ajánljuk, amely a bútorzatot is képes szervesen kiegészíteni.

 

Keretek


Térelválasztó falként

Normál iWall alumínium profilozással (38x110mm), szabadon választható teljes magasságú térelválasztóként, akár üvegezett felül- és oldalvilágító megoldással, hogy a fényt átengedje a szerkezet. Ugyanígy alkalmazható alacsonyabb, paravánszerű kialakítás például irodai munkahelyek közé.


Falburkolat és bútorzat

Horizontális alumínium osztóprofilok segítenek a kiválasztott bútorelemek rögzítésében, amelyek a szabad polctól, a szekrényen át az akasztós, irattartó megoldásokig szabadon kombinálhatóak. A falfelületek bármilyen, kereskedelmi forgalomban elérhető anyagból kialakíthatóak, mint: laminált, HPL, furnérozott-lakkozott bútorlap, polietilén lemez, üveg, de akár textillel burkolt elemek is alkalmazhatóak.

Hasznos kiegészítők: irattartó megoldások, kabát és ruhaakasztók, képkeretek akasztói, monitortartó állványok, üvegpolcok, stb. Minden, amire a munkahelyen szükség van.

 

A Workwall összekapcsolja a térelválasztást és a bútorzatot. A Workwall már egy meglévő falon is alkalmazható, költözködés esetén bármikor roncsolás mentesen visszabontható vagy átépíthető. A belsőépítészetben elérhető, szinte bármilyen felülettel rendelhető, rugalmasan ötvözhető egyéb megoldásokkal, így kompaktabb, optimálisabban kihasznált tereket eredményez. Kiegészítőivel tökéletesen kiszolgálja, megkönnyíti a mindennapos munkavégzést.

 

     
Telefon:+36209165846
E-mail:tasnadi@tasnadikft.hu
Elérhetõségek