Szeretné teljessé tenni az akusztikai élményt az előadóteremben?

Akkor válassza a Lambri akusztikus fali és mennyezeti paneljeit!

Rendkívül zavaró tud lenni a hallgatóságnak, amikor a terem eleje zeng az előadás során, az utolsó sorokban azonban szinte semmit sem lehet hallani belőle. Ahhoz, hogy ezt kiküszöbölje, profi segítségre és innovatív akusztikai megoldásokra van szüksége!

Az általunk forgalmazott Lambri fából készült panelek tökéletes akusztikát biztosítanak bármely teremben. Egyaránt használhatóak falakon és mennyezeten. Megjelenésük elegáns, emellett barátságos hangulatot árasztanak természetességükkel.

A Lambri termékeket több mint 40 éves tapasztalattal gyártják, ezért csak a legjobb minőségű faanyagot használják fel. Ha mellettünk dönt, Ön nem csupán egy időtlen szépségű akusztikus teret nyer, hanem egy környezetbarát megoldást is!

A Lambri akusztikus panelek kiváló megoldást nyújtanak előadótermekben, tárgyalókban, kiállító helyiségekben és számos más helyen, ahol fontos a hallhatóság.

Váltson velünk minőségre!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

A tökéletes akusztika titka

A legjobb koncertélményt, a legprofibb előadó munkáját is el tudja rontani, ha a terem akusztikája csapnivaló. Mit tegyünk, hogy ezt elkerüljük?

Mi a Lambri akusztikus fali és mennyezeti paneljeit ajánljuk! A tökéletes akusztikára számtalan helyen szükség lehet. Beszélhetünk például az egyetemek, főiskolák előadótermeiről és a konferenciatermekről, ahol fontos, hogy az előadó vagy oktató minden szava pontosan érthető legyen a leghátsó sorokban is. Természetesen szükség lehet rá a koncerttermekben, színházakban is, itt az elsődleges feladat az, hogy maximális élményt kapjon a közönség, és torzítatlanul szólalhassanak meg az előadók.

Tökéletes megoldást tudunk nyújtani akkor is, ha a cél éppen a hangok tompítása, elnyelése. Ekkor a Soundtube rendszert javasoljuk, amely rendkívül jól segíthet minket, ha a cél a minél csendesebb környezet biztosítása, például egy irodaházban vagy más épületben.

Ha Ön is szeretne tökéletes akusztikai élményt, keressen bennünket, válassza a Lambri akusztikus fali és mennyezeti paneljeit!

 

 

Lambri akusztikus fali és mennyezeti panel

A koncerteket, komolyzenei előadásokat, instrumentális előadásokat vagy éppen kortárs produkciókat sokan kedvelik. A zenekedvelők, ha idejük engedi, lehetőség szerint gyakran járnak is koncertekre. Ám az élmény nem lehet teljes egy megfelelő akusztikájú koncertterem nélkül. Hiába felkészült a karmester, profi a zenekar és elbűvölő a darab és a zene, ha egyszerűen mindez élvezhetetlenné válik a csapnivaló akusztikától.
 
Arról bizony nem árt gondoskodni, hogy a hang ne vesszen el a térben, ne váljon visszhangossá, hanem minden tökéletesen érthető és hallható legyen, még azok számára is, akik a leghátsó sorokban ülnek. Erre nyújt megoldást a Lambri akusztikus fali és mennyezeti panel. Mit tud a Lambri akusztikus fali és mennyezeti panel?
 
A Lambri akusztikus fali és mennyezeti panellel kiváló minőségű faanyagból, gondos kivitelezéssel készülnek, olyan technikával, ami lehetővé teszi, hogy megvalósuljon a tökéletes akusztikai élmény!
Keressen minket bizalommal, hogy bemutathassuk részletesebben is termékünket!
 
Lambri akusztikus fali és mennyezeti panel

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

     
 LAWAPAN
A térben keletkező összrezonancia csökkenthető a hangenergia elnyelésével. A Lawapan? falpanelek és kazettás mennyezeti elemek biztosítják az akusztikus komfortot.
   SOUNDTUBE
A panelek belsejében futó hornyok és paneleken található nyílások együttesen segítenek csökkenteni a rezgéseket és zajszintet.  A Soundtube?speciális hangelnyelő csatornáit CNC gépeken munkálják meg, melyek nyitottak a panel látszó oldalán.
   TOPLINE
Számítógéppel vezérelt gyártóson készülnek a Topline ? panelek csatornái a látszó és a hátoldalon. Ezek a különleges csatornák biztosítják a Topline ? panelek kiváló hangelnyelő képességét. A Lawpan?, Soundtube?, Topline? rendelkezésre álló modellvariációi szavatolják a legmegfelelőbb megoldást minden területen.

 

   
       
SOUND-PLY HANGSZIGETELŐ PANELEK
A Sound-ply kiváló hangszigetelő anyag, alkalmazása ajánlott elválasztó falakhoz, álpadlóhoz, gépházba.
  PANEL SPECIFIKÁCIÓ
Panalek műszaki specifikációja. 
  REFERENCIÁK
Magyarországon beépület referenciák. 
   
Telefon:+36209165846
E-mail:tasnadi@tasnadikft.hu
Elérhetõségek