LAWAPAN - fa furnér mennyezeti és fali panelek

A Lambri Lawapan álmennyezeti rendszerekkel gazdagíthatja az épületeit. A Lawapan? panelek MDF-ből,  forgácslapból  vagy multiplexből készülnek. A Lawapan mennyezeti paneleket látható, rejtett vagy félig rejtett bordás kivitelben lehet összeállítani. A magas gyártási minőségnek köszönhetően a paneleket egyenként, könnyedén és roncsolás mentesen távolíthatjuk el. A Lawapan válaszfal-paneleket közvetlenül fel lehet szerelni egy fa szerkezetre, rögzítő csavarok használatával, mintegy 50 mm-es  függő távolság elegendő erre a célra. Lehetőség van Turnclip-ek, vagy a T-24 mm-es profil használatára, ekkor a rögzítés rejtve marad.
A térben keletkezett őszrezonancia csökkenthető a hang energia elnyelésével. A Lawapan  falpanelek és a mennyezeti kazetták akusztikai és esztétikai szempontból is kiváló választás.

LAWAPAN WALLS - FALBURKOLATI RENDSZEREK
Építésztervező által választott furnérozott panelek, melyek kialakíthatók melamin vagy furnér szélekkel. Továbbá a panelek kialakíthatók még Solid Edge vagy műanyag (PVC) szélekkel. Összeszerelés után a panelek között látható 1, 5, 10 vagy 20 mm-es távolság. A nútokban futó távtartók lehetnek ugyanolyan fa típusúak, vagy más, kontrasztos színűek.

Ezek a furnérozott panelek csatlakoznak egymáshoz egy MDF távtartó segítségével.Összeszerelés után csak a levágott szél lesz látható. Ily módon lehetőség van a rejtett szerkezetre minden egyes panelnél, így biztosítva a folytonosságot. Lehetőség nyílik továbbá nem szoros összeillesztésre, így nyújtott, változó, művészeti hatások érhetőek el. RAL vagy NCS színben festett vagy műanyag melamin dekorációval ellátott kivitelben is kapható.

Lehetőségek határok nélkül: az építész terveit követően, lehetőség nyílik derékszögű furnér panelekre, letört élekre vagy RAL vagy NCS színekkel festett panelekre. A perforáció használata javítja az akusztikát és lehetővé teszi a problémamentes fal illetve mennyezeti konstrukció összeszerelését.

Lawpan panelek hangelnyelési adatai / perforáció segítségével.
A hangelnyelési mérésekél használatos Alfa érték megmutatja, hogy  minél nagyobb az Alfa érték, annál nagyobb a hangelnyelési képesség.
Lawapan paneleket teszteltek változó távolságoknál, válogatott szigetelőanyagokkal keverve. Mindegyik panel alfaértéke megmutatkozik a diagramokban. Az átlagos hangelnyelés összehasonlító célokról alkalmas!

 

 

Lawapan cellings - Álmennyezetek

Lawapan  System - Félig látszó bordás álmennyezeti rendszer
A Lawapan System egy félig rejtettbordás álmennyezeti rendszer, mely könnyen eltávolítható elemekből áll, így teljes körű hozzáférést biztosítanak a felső térhez. A speciális rugók használata lehetővé teszi a panelek alulról történő behelyezését és eltávolítását. Ez egy ideális megoldás, hiszen a mennyezeti tér feletti rész a légtechnikai berendezések, illetve egyéb villamos egységek számára teljesen kihasználható.    
Az egyedülálló élzárás elrejti a rögzítő szerkezetet, ugyanakkor biztosítja a látható 8 mm-es csatlakozásokat az egyes panelek között. Ennek köszönhetően kontrasztos hatás hozható létre a panel és a T-profilok között. A Lawapan System rögzíthető egy összefüggő T 24 mm-es csatlakozó szerkezet megépítésével. Különböző méretű panelek érhetők el, melyek kombinálhatók egy adott mennyezeten belül. A rugós rendszer továbbá lehetővé teszi a panelek szabadban történő felhasználását, melyben a grill paneleket kombinálva a mennyezeti rendszerrel csökkenthető a szél ereje. 
 

 LAWAPAN SELECT
A speciálíis horonykialakítás segítsgével a Lawapan Selecthez nem szükséges a komoly teherbíró szerkezet építése. Minden panel láthatatlanul (rejtett bordás) csatlakozik egymáshoz, és a panel felfelé irányuló megnyomásával lehet eltávolítani. Ehhez minimális lelógási távolságot kell hagyni, mindösszesen 150 mm-t. A panelek ferde élüek, így Z és T profilok alkalmazásával, sík felület hozható létre.

LAWAPAN BASIC 
Klasszikus változat. A Basic panelek rögzíthetőek T 15 mm-es és T 24mm-es profilokhoz. Tartó szerkezete látszó így díszítő funkciót tölt be. Ezeknek a paneleknek rögzítése ?boksz grid? profillal lehetséges, ami lehetővé teszi hirdetőtáblák, cégtáblák és más információhordózók elhelyezését a mennyezeten. 

Egyéb forgalmazott termékeink: tolófalak, mobilfalak, átszerelhető üvegfalak, beltéri üvegfalak 

     
     
 

KÉPEK

                 
           
                     
               
                     
Telefon:+36209165846
E-mail:tasnadi@tasnadikft.hu
Elérhetõségek