PORTÁL ÜVEGEK, EGYRÉTEGŰ BELTÉRI ÜVEGFALAK - RAKTÁRRÓL AKÁR 1 HÉTEN BELÜL!

Az üvegprotálok és egyrétegű üvegfalak mininális profilok alkalmazásával teszik lehetővé, hogy a fényt teljes mértékben átengedje, ugyanakkor tökéletes lehatárolást hozzunk kétre.

Alkalmazott üveg típusok beltéri üvegfalaknál:

- ragaszott (laminált) üveg - ilyenkor két üveglap kerül összeragasztásra egy fóliaréteggel. Vastagságát tekintve lehet 3+3, 4+3, 5+5 vagy 6+6 mm is is.
A üvegek közti fólia a biztonságon felül UV védelmet is biztosít, így kiváló választás kirakatok üvegezésére.

- edzett üveg - hősokkal erősebbé, fizikai behatásoknak ellenállób üvegtípus, ugyanakkor sérülés esetén az üveg apró darabokra törik. Ennek megelőzésére - igénytől függően - laminálhatóak, ezáltal tovább növelve az ellenállást. Vastagságát tekintve 8, 10, 12 mm.

Ajtók:

Az egyrétegű üvegfalakba legyakrabban úgynevezett forgáspontos egy- illetve kétszárnyú ajtók kerülnek beépítésre, mely igény szerint akár tolóajtóval is kombinálható.

 

Egyértegű beltéri üvegfalak előnyei:

- gyors szerelés a megrendeléstől számítva akár 1 héten belül is.
- nagy felületű üvegtáblák - nagy átláthatóság,
- kedvező ár-érték arány.

Egyrétegű átszerelhető üvegfalak hátrányai:

- korlátozott hanggátlási lehetőségek,
- szűk variálálási lehetőségek. 

 

 

 

      

 

 

 


Elegáns megoldás az irodában

Az üvegfalak igen népszerűek napjainkban. Nem csoda ez, hiszen a technológia már elég fejlett ahhoz, hogy aránylag egyszerűen és alacsony áron, jó minőségben állítsunk elő ilyen termékeket.

Milyen előnyei vannak az üvegfalnak?

Fontos kiemelni a design szerepét ebben a kérdéskörben, hiszen az üveg által a falak sokkal légiesebbekké és elegánsabbakká válnak. Képzeljünk csak el egy olyan irodát, ahol a természetes fény az üvegfalakon keresztül áramlik be a helyiségbe!

Az üvegfal megtervezése nagyfokú pontosságot és odafigyelést igényel, mivel a felület utána már nem alakítható. A keret nélküli üvegajtóhoz például edzett üveget használnak.Éppen ezért gondosan meg kell adni a nyílás paramétereit, figyelembe venni, hogy falc nélküli vagy falcos az ajtónyílás. Amennyiben padlófékes üvegfalban gondolkodunk, érdemes szem előtt tartani a padlófűtés csővezetékeit is.

Tegye hangulatossá és tágasabbá Ön is irodáját az üvegfalakkal!

Kérdése lenne? Forduljon bizalommal a Tasnádi és Társa Kft.-hez! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Szeretné optikailag növelni a teret irodahelyiségében? Válassza a pontmegfogásos üvegfalakat!

Szeretné optikailag növelni a teret irodahelyiségében? Válassza a pontmegfogásos üvegfalakat! Nagyon sok irodahelyiség kapcsán problémát jelentenek a szűkös, sötét terek. Ilyenkor a tulajdonosok mindent elkövetnek annak érdekében, hogy ezen változtassanak, és inspiráló környezetet alakítsanak ki. Ha Ön is szeretne változtatni, válasszon látványos megoldást, döntsön a pontmegfogásos üvegfalak mellett!

A pontmegfogásos üvegfalakkal tökéletesen növelheti az irodahelyiség tereit, optikailag. A falak nemcsak funkcióban nyújtanak előnyöket, hanem látványban is, ráadásul az üvegfalakon keresztül több fény jut a terekbe, ezáltal pedig az irodahelyiség sokkal barátságosabbá válhat. A pontmegfogásos üvegfalak könnyedén telepíthetőek, amikor pedig megpillantja a végeredményt, úgy érezheti, mintha új irodahelyiség fogadná.

Varázsolja újjá irodáját, válassza ehhez a pontmegfogásos üvegfalakat! Ha a vásárlás előtt további információkra lenne szüksége a termékekről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Telefon:+36209165846
E-mail:tasnadi@tasnadikft.hu
Elérhetõségek