Üvegajtók, üveg tolóajtók, zuhany válaszfalak...

   

 Üvegajtók    Üveg tolóajtók    Egyedi tolóajtók, harmonikafalak
   
     

 Zuhany válaszfalak   Üveg tolófalrendszer
Espero Visio 
 

 Hangszigetelt eltolható üvegfalak
Espero Visio 85 

 
 
 
 
 

 

Legyen az Ön otthona is üvegfallal beépítve!

Gondolt már arra, hogy itt az ideje modernizálni otthonát? Mit szólna, ha egy kis ráfordítással teljesen új lakást varázsolhatna otthonából? Tegye korszerűvé lakását és építsen be üveget az otthonába!

Cégünk üvegfalak és üvegajtók forgalmazásával is foglalkozik, így bátran ajánljuk Önnek is, hogy fogjon bele a tervezett átalakításokba! Kérdezhetné, hogy miért pont üvegfalakkal egészítse ki helyiségeit, hiszen ez inkább irodákra jellemző.

Az üvegfal részleges vagy teljes beépítése a lakás egy-egy pontján csodákat tud művelni a térrel, hiszen megnyitja azt és optikailag nagyobbnak, tágabbnak mutatja a helyiségeket. Az üvegfal stabil vagy mozgatható verzióban térelválasztónak is kiváló, ezzel pedig nemcsak előnnyel ruházzuk fel lakásunkat, de megspóroljuk az építkezéssel járó kellemetlenségeket is. Az üvegfal könnyen tisztán tartható, illetve eleganciát és letisztult stílust kölcsönöz a lakásnak.

Szerelje fel lakását üvegfalakkal és engedje be a stílust otthonába!

 

Térelválasztást szeretne? Döntsön az üvegfal mellett!

Tökéletes és egyben stílusos megoldást keres a térelválasztásra? Döntsön az üvegfal mellett! Ez a megoldás nemcsak új dizájnt kölcsönöz az otthonának, hanem praktikus megoldást jelent, ha egy kis magányra vágyik.

Az üveg térelválasztók egyre népszerűbbek és a belsőépítészek is egyre többen alkalmazzák ügyfeleiknél. Ez annyira nem is meglepő, hiszen számos lehetőség rejlik benne, de azért általánosan elmondható, hogy az üvegfalat olyan helyre érdemes tenni, ahol szükség van a térelválasztásra, azonban nem szeretnénk megtörni a fényt. Ez a megoldás új stílust, hangulatot kölcsönöz majd otthonának.

Az üvegfalnál csak az Ön képzelőereje szabhat határt, választhat változatos mintákból, esetleg homogén, egyszínű, vagy többszínű, vagy esetleg áttetsző kivitelben is. Nehéz lenne felsorolni a lehetőségeit, ezért ötleteivel is bátran keressen minket! Álmodja meg álmai otthonát, mi valóra váltjuk azt!

Lépjen kapcsolatba velünk még ma! Ha bármilyen kérdése lenne, keressen fel minket, ügyfélszolgálatos kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Miért válassza a tolóajtót?

Régóta gondolkozik azon, hogy beszerezne egy praktikus tolóajtót? Jó választás lehet, hiszen sokféle előnye van. Lássuk, melyek ezek!

A tolóajtó, amellett, hogy elegáns és modern megjelenést kölcsönöz, még a helykihasználás szempontjából is nagyon praktikus megoldás lehet akár otthonába, vagy irodába. Ha az Ön lakásában vagy munkahelyén éppen annyira kevés a hely, hogy az ajtó teljes kinyitását akadályozzák a berendezések, akkor remek választás lehet az Ön számára.

A tolóajtók egy szerkezeti felső síkon mozognak, alul csak egy vezető nyelvecske rögzíti az egész ajtó mozgását úgy, hogy nem is látszik, így esztétikailag nem rontja a hatást. Az ajtó mozgása szinte nem jár zajjal, általában ezek az ajtók alumínium síneken és teflon görgőkön haladnak.

A falsíkon futó tolóajtónál földre helyezett sínre nincsen szükség, mert a sín felül helyezkedik el a burkolatban.  Az ajtótok nélkül is rendkívül jól működik, de természetesen igény esetén tok is beépíthető. A falba rejtett tolóajtó típusok esetében rejtve fut a sín, beépítve a falba.

Ha Ön is szeretne praktikus tolóajtót, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken!

 

Üvegfal, ahogy szeretné!

Üvegfal, ahogy szeretné!Az üvegfalak alkalmazása lakásokban, irodákban, üzletekben egyre népszerűbbé válik. A mai trendeknek, stílusnak kitűnően megfelelő, és mindamellett számos előnnyel is rendelkezik, ráadásul rendkívül sokoldalú mind a kivitelezés, mind a dizájn szempontjából. Biztonsági üvegből készül, ennek köszönhetően rendkívül biztonságos, egyszerű a szerkezete, mégis modern és elegáns hatást kelt, könnyen tisztítható, és fényes felületet biztosít.

Az üvegfal kinézetének, stílusának és típusának nem igen vannak korlátai, hiszen rengeteg típus létezik, ezért olyat választ, amilyen a leginkább megfelel az elképzeléseinek! Lehet kültéri vagy beltéri az üvegfal, illetve egyrétegű vagy kétrétegű. Az üveg felülete lehet víztiszta átlátszó, matt, és manapság nagyon trendi az egyedi mintával készített üvegfal is. Színben sincs határ, bármilyen színben készíthető üvegfal.

Üvegfalainkat használhatja zuhany válaszfalként, tolóajtóként vagy akár teraszok, kiugró részek építésénél is. Nézzen körül kínálatunkban, vagy keressen fel minket akár egyedi elképzelésével, mi segítünk Önnek a tökéletes üvegfal megalkotásában! Próbálja ki Ön is ezt a biztonságos, modern és rendkívül praktikus kivitelezést!

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Az ideális megoldás, ha kicsi a lakás!

tolófalKicsi lakásban él, és szeretné belőle a legtöbbet kihozni? Fontos Önnek, hogy elválaszthatóak legyenek egymástól a különféle funkciójú terek? Akkor tolófalra van szüksége!

A kisméretű lakások rengeteg lehetőséget rejtenek magukban, melyek kiaknázása lényegesen könnyebbé válik, ha a térelválasztást tolófalakkal oldja meg. Főleg azokban a típusú otthonokban jön jól, ahol a konyha és valamely más funkciójú helyiség is egybenyílik ? fokozottan igaz ez akkor, ha az egész lakás egyterű. Ilyenkor a tolófalak lehetőséget adnak arra, hogy kialakítsunk egy személyes zugot, mégis, ha vendégek érkeznek, akkor könnyedén újra egybenyitható az egész helyiség, és mindenki kényelmesen elfér.

A kis lakásokban a tolófal lényegesen előnyösebb megoldás, mint bármely fix lehetőség, hiszen kevesebb helyet igényel, a fény áramlását sem akadályozza állandó jelleggel, mégis kialakíthatóak vele elzárt helyiségek, ha arra van szükségünk.

Keressen minket Ön is bizalommal, ha szeretne tolófalat az otthonába!

 

Tegye különlegessé otthonát, vagy irodáját lapozható üvegfalakkal!

Tegye különlegessé otthonát, vagy irodáját lapozható üvegfalakkal! Legyen szó családi házról, vagy irodahelyiségről, a tulajdonosok szeretik elengedni a fantáziájukat és olyan kiegészítőkkel gazdagítani a berendezést, amelyekkel igazán különlegessé tehetik az ingatlanok tereit. Ha Ön is rajong az egyedi, látványos megoldásokért, vásároljon lapozható üvegfalakat kínálatunkból!

A lapozható üvegfalakat alkalmazhatja a balkonoktól kezdve a télikertekig, de még belső térelválasztáshoz is kiválóak. Praktikusságuk szerkezeti adottságaikból fakad, ugyanis optikailag térnövelő hatásúak, a legkisebb helyiségből is tágas, szellős teret varázsolnak. A lapozható üvegfalak tökéletes kilátást biztosítanak, ugyanis semmilyen zavaró elem nem található felületükön, az üvegtáblák közti akril profil akár el is hagyható.

A lapozható üvegfalakat rendkívül kedvező áron szerezheti be választékunkból, ráadásul a minőséget is biztosítjuk ehhez, így garantáljuk, hogy nem érheti csalódás termékeinkkel kapcsolatban. A lapozható üvegfalak megvásárlásához vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Beltéri üvegfal: design és újdonság

Beltéri üvegfal: design és újdonságSzeretné egy kicsit megváltoztatni az otthonát? Jó lenne pár falat ledönteni, vagy újakat felhúzni, átvariálni a belső terek elosztását? Ez komoly feladatnak hangzik, de akár még nagyon egyszerű is lehet; olyan, ami nem vesz igénybe többet néhány napnál.

Mit szólna ahhoz, ha egy kicsit újítana, és megismerné a beltéri üvegfalakban rejlő lehetőségeket? Egy üvegfal elkészítési ideje kevesebb, mint egy hét, sőt, akár 2-3 napon belül is elkészülhet! Ez összehasonlíthatatlanul rövidebb idő annál, mint amikor egy falat kell felépíteni, az anyagköltségekről, a szakemberek megfizetéséről és az ezzel járó felfordulásról már nem is beszélve.

Egy beltéri üvegfal egészen új dimenziókat képes nyitni, tágasabbnak, szellősebbnek, modernebbnek, világosabbnak mutatja a tereket. Egy üvegfal ezen felül még biztonságos is, könnyen tisztítható, minden további nélkül alakítható egyedi igények szerint. Ha elegáns, letisztult hatást szeretne elérni, egy beltéri üvegfallal egyszerűen megteheti!

Keressen minket megadott elérhetőségeinken, és válassza a beltéri üvegfalakat!

 

Modern és elegáns megoldás az irodában? Döntsön az üvegfalak mellett! 

Modern és elegáns megoldás az irodában? Döntsön az üvegfalak mellett! Legyen szó kisebb vagy nagyobb irodahelyiségről, a tulajdonosoknak fontos, hogy mindig elegáns és modern környezetben várják az ügyfeleket, ugyanis a harmonikus és letisztult stílus hozzájárulhat a sikeres üzletek megkötéséhez. Ha Ön nemcsak üzleti érzékével és ajánlatával nyűgözné le leendő ügyfeleit, hanem az irodahelyiséggel is, ne feledkezzen meg az üvegfalakról!

Az üvegfalak egyszerű, ugyanakkor elegáns megoldást tartogatnak, ennek köszönhetően harmonikus terek hozhatóak létre, így valóban lenyűgözheti a vállalkozását választó ügyfeleket és partnereket az irodahelyiségével. Természetesen az üvegfalak nemcsak megjelenésükkel kapcsolatban bizonyulnak előnyös választásnak, hanem a funkciójukat tekintve is. Optikailag növelik a teret, melynek köszönhetően a legszűkösebb, legkisebb területű irodahelyiségeket is világosnak, tágasnak láttatják.

Tapasztalja meg Ön is az üvegfalak előnyeit, szerezze be kínálatunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Ízléses környezetben szeretné fogadni ügyfeleit? Döntsön az irodai üvegfalak mellett!

Ízléses környezetben szeretné fogadni ügyfeleit? Döntsön az irodai üvegfalak mellett! Egy vállalkozásról sok mindent elárul telephelye vagy irodahelyisége, ugyanis egy rendetlen, igénytelen helyiséggel nem lehet pozitív benyomást gyakorolni az üzleti partnerekre és ügyfelekre. Ezért a tulajdonosoknak arra kell törekedniük, hogy minél igényesebben kialakított és berendezett környezettel várják az érdeklődőket. Ha ennek fontosságával Ön is tisztában van, és nyitott az egyedi, látványos megoldásokra, döntsön az irodai üvegfalak mellett!

Az irodai üvegfalakkal ízléses környezetet teremthet, ráadásul az üveg előnyös tulajdonságainak köszönhetően az adott tér sokkal tágasabbnak és világosabbnak fog tűnni. Ügyfeleit, üzleti partnereit garantáltan lenyűgözheti az irodai üvegfalakkal, így pozitív benyomást gyakorolhat rájuk.

Az irodai üvegfalak felhasználásának egyedül fantáziája szabhat határt, alkalmazásukkal akár egy diszkrét tárgyalóhelyiséget is létrehozhat.

Tapasztalja meg Ön is az irodai üvegfalak előnyeit, a rendeléshez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Telefon:+36209165846
E-mail:tasnadi@tasnadikft.hu
Elérhetõségek