AZ INTELLiGENS VÁLASZTÁS


 

 

Bemutatjuk új termékünket a V-Wall-t, amely az eddigi legesztétikusabb termékünk az átszerelhető üvegfalak közül. A falszakaszok 38x64mm méretű alumínium profilokból épülnek fel, (az ajtótokok is!) amely a magyar építőipari piacon jelenlévő üvegfalrandszerek között is egyedülállóan keskenynek számít!

A V-Wall üvegfalrendszer esztétikai megjelenését a Hermann Miller neve által fémjelzett desinger csapat alkotta meg.

A V-Wall beltéri üvegfalrendszerrel megvalósítható egy- és kétrétegű üvegezés, üvegajtó és laminált (akár üvegezett) ajtólap egyaránt.

Alkalmas továbbá tömör elemek fogadására, illetve a magasított lábazattal az elektomos vezetékek is könnyen elvezethetőek, valamint az aljzatok is rögzíthetővé válnak padlóprofilunkra.

Kombinálja V-Wall rendszerét beépített bútorokkal, így téve egyedivé irodája megjelenését.

Ajánljuk ezt az átszerelhető üvegfal típust a belsőépíteszeknek, hogy az üveg megtalálja méltó helyét az irodákban, kiállítótermekben, minden olyan beltérben, ahol elegáns, filigrán megjelenése mellett a maximális fénymennyiséget kell biztosítani jó hanggátlás elérése mellett!

 

 

 

 

Az átszerelhető üvegfalakról

Az átszerelhető üvegfalakrólAz üvegfalakban sok lehetőség rejlik, ezért is érdemes megfontolni azt, hogy egy iroda, egy galéria, egy stúdió, vagy egy közintézmény belső válaszfalait üveggel helyettesítsük. Az üvegfalak nem csupán azért bizonyulnak jó választásnak, mert optikailag tágítják a teret, hanem azért is, mert nem állnak a fény útjába, így több természetes fény jut az épület belsőbb részeibe is. Ráadásul, ha átszerelhető üvegfalakat választunk, akkor tetszés szerint változtatható a helyük, azaz a beltér átrendezése is könnyedén megoldható!

Az átszerelhető üvegfalak használatával elérhetjük, hogy ott tudjuk alkalmazni az üvegfalak előnyeit, ahol csak szeretnénk, és ahol csak szükség van rájuk! Az átszerelhető üvegfalakkal jobban tudjuk érvényesíteni az olyan pozitív tulajdonságokat, mint például az optikailag nagyobbnak ható terek, a napfényesebb, energiagazdaságosabb épületek, a tágasabb szobák.

Keressen minket megadott elérhetőségeinken, ha felkeltettük az érdeklődését, és tudjon meg mindent az átszerelhető üvegfalakról! Segítünk megválaszolni minden kérdését!

Telefon:+36209165846
E-mail:tasnadi@tasnadikft.hu
Elérhetõségek