Zuhany válaszfalak

 

A zuhany válaszfalak és zuhanykabinok általában egyedi méretben készülnek.

Színezett, savmart, dekorozott, stb. kivitelben, szinte bármilyen kiegészítővel rendelhetőek, a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.
 

Műszaki tartalom szerint:
 

Anyaga:
    8 mm vastag edzett biztonsági üveg
    (az üveg vastagságát az ajtó méretei, a megfelelő stabilitás határozza meg)

Típusok:
   víztiszta (teljesen átlátszó)
   színes üveg (bronz, zöld, kék, szürke)
   savmart üveg (fényáteresztő, de nem látni át rajta)
   dekorfóliázott  (egyedi kialakítású, több színű ajtólapok)

Tok:
   Nincs

Szerelvények:
   rozsdamentes acél szerelvények szálcsiszolt, vagy fényes króm kivitelben
   (fal-üveg, vagy üveg-üveg találkozású fix megfogók, pántok, gomb, fix fal esetén felső merevítés)

A vízzárásról szilikon profilokkal gondoskodunk, ugyanezekkel oldható meg az ajtólap és a rá merőleges üvegtábla megfelelő találkozása is, amely legtöbb esetben másneses profilokkal történik.

 

 Egyéb forgalmazott termékeink: tolófalak, mobilfalak, átszerelhető üvegfalak, beltéri üvegfalak

 

Milyen az ideális zuhanyfülke?


Elsősorban egyedi. Az egyedileg gyártott zuhanykabinok és zuhany válaszfalak előnye a jó minőség és a tartósság. Nálunk megbízható edzett üvegből készül minden darab, az Ön igényeire szabva. Számos lehetőség és praktikus kivitel közül válogathat azért, hogy megtalálhassa azt a darabot, amely a legkényelmesebb zuhanyzást kínálja az Ön számára.

 

Az esztétikum itt is nagy jelentőséggel bír, hiszen az üvegnek és a kabin stílusának alkalmazkodnia kell a fürdőszobához és az Ön elképzeléseihez. Nálunk többféle edzett üvegből is válogathat.

 

A zuhanykabin kiválasztásánál fontos meghatározni a méreteket, valamint azt is, hogy rendes kabin, vagy falazott rész lesz elkerítve. Ehhez mérten különféle zuhany válaszfal és zuhanykabin megoldások állnak rendelkezésére.

 

Kisméretű zuhanyzónál általában elég egy egyajtós kivitel. Nagyobb méretű kabinoknál azonban érdemes olyat választani, aminek egyik, vagy akár mindkét oldala egy falon lévő fix szerelvény, a másik része pedig az ajtó. Extra méretű, valamint kétszemélyes kabinok esetén előnyösebb a kétszárnyú ajtómegoldást választani.

 

Legyen szó bármilyen zuhany válaszfalról vagy zuhanykabinról, nálunk csak profi megoldásokkal találkozhat!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

  

A zuhany válaszfalak előnyei

A zuhanyzás a mindennapi rutin része, ami nem mellesleg nyugtató hatással is bír. A fürdőszoba alapfelszereltségei közé tartozik a kád vagy a zuhanykabin, de korántsem mindegy, hogy melyiket választjuk. Ha tudatosak vagyunk, érdemes a zuhany üvegfal mellett döntenünk. Hogy miért? Íme, a válaszok:

  • A zuhany üvegfal praktikus, mert többféle méretben és formában is kivitelezhető, ennél fogva óriási és szerényebb méretű fürdőkbe is jól beépíthető.
  • Gyors megoldás, hiszen egy kapkodós este során csak beugrunk, megnyitjuk a csapot és már zubog is ránk a frissítő hideg, vagy éppen a kellemes forró víz.
  • Időtakarékos, mert nem kell vele annyit pepecselni, mint egy fürdő elkészítésével.
  • Első számú megoldás a környezettudatos felhasználók számára, hiszen sokkal kevesebb vizet fogyasztunk vele, mint egy kiadós fürdés alkalmával.
  • Egy gondosan kivitelezett zuhany válaszfal nem csupán dekoratív, stílusos és esztétikus eleme a fürdőszobának, de megakadályozza a víz kiszivárgását is.

Ön is zuhany üvegfalat szeretne? Keressen minket bizalommal!

   A zuhany válaszfalak előnyei

 

 

 

 

Telefon:+36209165846
E-mail:tasnadi@tasnadikft.hu
Elérhetõségek